14 dec. 2013

Golfa med Åkesson!?

I hat- och rasistsajten Avpixlat kan man idag läsa om att Jimmie Åkesson att via Tradera kommer att auktionera ut en golfrunda tillsammans med honom som stöd för Musikhjälpens projekt.”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”.

Dock så tycks inte Avpixlat ha mycket till övers för Musikhjälpens projekt då man skriver så här om det:


”Det kan knappast ha undgått någon att det smått outhärdliga jippot Musikhjälpen är i full gång igen. Övertrötta artister sitter instängda i en glasbur och tramsar med hjärnan på tomgång medan ungdomar flockas utanför och alltsammans sänds direkt i maratonlånga sjok i SVT och SR där den övriga programtablån tvingas maka på sig, till många tittares förtret.”


Man skulle kunna tro att det är de själva som de skriver om.


Överträtta rasister som sitter i ett glashus och tramsar med hjärnan på tomgång medan pöbeln flockas i kommentarsfältet och sprider sitt maratonlånga hat till alla normala människors förtret.


Kan förövrigt tala om att i skrivandes stund så ligger budet på att få golfa tillsammans med Åkesson på hela 4850 kronor. Budgivaren heter ”Jannesur.”

 
Grattis Jimmie! Du får nu kanske golfa med en sur Janne.


Dock så tycker nog Åkessons caddie, Kent Ekeroth, att det var bättre förr. En rejäl golfrunda i Stockholmsnatten med bästa polarna och rediga järnrör för att göra ett hole in one på en babbe är ju normalt vad de föredrar.Nu glömmer vi Åkessons försök att vinna popularitet genom musikhjälpens försorg då det enbart är fråga om hyckleri. SD vill ju som bekant bland annat begränsa aborterna genom att kraftigt sänka abortgränserna. 

För högerextrema och konservativa krafter har alltid strävat efter att kontrollera kvinnans sexualitet och reproduktion. Aftonbladet


Stöd i stället Musikhjälpens alltid så vällovliga syften. Musikhjälpen.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat