14 dec. 2013

Kamil Ryba: ”Lär er Nationalsång för fan!”

Mannen som hotade och fortsätter att hota Expressen, Kamil Ryba, tycker uppenbarligen att Expressen ska lära sig nationalsången? Vad nu detta har med saken att göra?


”Min mening var inte att skrämma er utan att håna för det ni gör.”

 Nu tror vi väl knappast att någon egentligen blir rädd för vad denna lilla gosse sysslar med, även om Ryba tror sig kunna skrämmas så är det ingen som längre tar honom på allvar, för Rybas frispel på Expressen är inte ens populär ibland övriga foliehattar på nätet.Och Rybas vän i den rasistiska och islamofoba världen, Ingrid Carlqvist, tycker att Rybas agerande not Expressen är idiotiskt, men ändå försvarbart. För att det skulle vara en handling som följer i spåren av Expressens vedervärdiga journalistik!?

 
Lite märkligt uttalande från en som säger sig stå för den enda ”seriösa” och ”sanningsenliga” journalistiken i Sverige. Carlqvist tycker alltså att, visst var Rybas agerande idiotiskt men att det är något man får räkna med?

Nej Kamil Ryba! Ingen som kommer att hjälpa dig. Spara istället dina pengar till de advokatkostnader du kommer att åka på för att ha hotat Expressen.

Raffina Wall för Slutpixlat