21 jan. 2014

SD, partiet där dubbelmoralen firar triumfer!

Sverigedemokraterna hade ju begärt en debatt i riksdagen om politiskt våld, en debatt som genomfördes idag.

Dock så gick nog inte debatten den väg som Sverigedemokraterna hoppats, det vill säga att de enbart trodde att våldet mot just Sverigedemokratiska politiker skulle debatterats.Jomshof riktade in sig på den vardag med hot och våld som många av SD:s politiker tvingas leva med. Regeringen och justitieministern har ett stort ansvar, men också Socialdemokraterna och Vänsterpartiet för att de enligt honom inte tagit klart avstånd från "våldsvänstern".


Han kritiserade också talman Per Westerberg (M) för att ha deltagit i den stora manifestationen mot rasism i Kärrtorp strax före jul.


Men vänta nu här lite!?


Vilka är det som egentligen har bäddat för detta våld? Jo Sverigedemokraterna på grund av sin aggressiva politik gentemot invandrare och sina politiska motståndare där de med hjälp av sitt hat- och rasistorgan Avpixlat hetsar till våld och hot gentemot invandrare och alla de som inte har samma sjuka åsikter som dem själva.


Beviset för detta är ju att åtskilliga Sverigedemokratiska politiker på de sociala medierna gjort djupt kränkande uttalanden och hotat folk.


Att i det läget som SD företrädaren Jomshof gör försöka skylla vänstern för allt politiskt våld är enbart höjden av dubbelmoral och ett rent patetiskt beteende.


Hur vore det om Sverigedemokraterna istället sopade framför egen dörr innan de uttalade sig i frågan.


Börja med att avsluta samarbetet med Avpixlat/ Ekeroth först och sätt sen munkavle på Thoralf Alfsson. Och framför allt, gör någon gång allvar om nolltolerans mot rasism inom partiet istället för att bara tala om det.


För hur det än är så har våldet och hoten från högerextrema grupper helt klart ökat sen Sverigedemokraterna kom in i riksdagen.

Raffina Wall för Slutpixlat


SvD Skånskan