26 mars 2014

Nazistslöddret fick fängelse!

Tre av de nazister från våldsorganisationen Svenska motståndsrörelsen (SMR) som gick till attack mot den fredliga demonstrationen mot rasism i Kärrtorp fick fängelse.

Och på nazisternas sajt Nordfront/Tokfront så hyllas nu dessa som någon slags hjältar och sajten hävdar att domen mot nazisterna är politiskt motiverad?Och i vanlig ordning så tar nazisterna på sig martyrskapets ok genom att säga att de är en förföljd grupp. Något som några av de dömdas advokater nu också tycks underblåsa genom att hävda att deras klienter endast var där för att genomföra en motdemonstration då de blev attackerade av vänsteranhängare?


Märkligt uttalande då alla bevis mot deras klienter visar på att de var just de som helt oprovocerade med övervåld attackerade den fredliga manifestationen mot rasism i Kärrtorp. Attacken var ju dessutom sedan länge planerad.


Sen kan man också ifrågasätta straffen mot nazisterna. Den så kallade ”nästeschefen” Emil Hagberg fick enbart 8 månader och Peter Justin och Joakim Blixt Eriksson fick enbart 6 månader.


För med ett så sen tidigare gediget straffregister som dessa tre har och chansen att de återigen ska återfalla i grov brottslighet och begå ytterligare våldsbrott så borde naturligtvis straffen ha varit betydligt högre.


För vi ska komma ihåg att naziorganisationen Svenska motståndsrörelsen förespråkar att med våld störta det demokratiska samhället till förmån för ett nationalsocialistiskt styrt samhälle.


Vad SMR och dess andra systerorganisation SvP sysslar med är inget annat än försök till samhällsomstörtande verksamhet, och de bör därför tas på betydligt större allvar av framför allt myndigheter och domstolar än vad som görs idag.


Räcker att läsa nazistledaren för SMR, Klas Lunds uttalanden för att förstå med vilka medel dessa nazister ämnar försöka ta makten:


”Endast en stark kraft kan befria vårt folk ur våra fienders dödsgrepp. Endast en stark kraft kan genomföra en nationalsocialistisk revolution och genomdriva de nödvändiga radikala förändringarna av samhället som krävs.


Endast en radikal, kompromisslös organisation – en revolutionär spjutspets – kan besegra det nuvarande systemet och skapa en helt ny framtid för vårt folk.


För att en sådan stark kraft ska bli verklighet behövs starka disciplinerade människor. Folket i dess nuvarande tillstånd kan inte utveckla den målmedvetenhet och kraft som behövs, utan måste först ges rätt anda, de måste skolas och tränas genom en organisation skapad för detta ändamål.”


Ganska uppenbart att naziorganisationer och dess medlemmar som hyllar Hitler och hans nationalsocialister och som med våld förespråkar att man ska störta det demokratiska samhället inte har någon rätt att egentligen existera i ett modernt demokratiskt samhälle.


Därför borde dessa naziorganisationer likt i andra vissa länder förbjudas från att verka. Nu kommer vissa säkert att hävda att detta skulle vara ett intrång i yttrandefriheten. Men inte kan det väl att i yttrandefriheten namn som nazisterna gör att hylla massmördaren Hitler och hans anhang eller att förneka att förintelsen ägt rum eller att med brutalt övervåld, mordförsök och mord få föra fram sin samhällsfientliga agenda.


Nazismen och dess medlöpare i alla länder är och förblir ett avskyvärt klientel som inte har något som helst existensberättigande i ett modernt demokratiskt samhälle.


Experimentet nazism är och borde ha varit överför länge sedan. Förra gången kostade detta ”experiment” drygt 60 miljoner människor livet och lade Europa i ruiner.


Vi kan inte, och får inte tillåta att detta händer igen. Lär av historien så att vi inte får en repris på detta igen.


Kampen mot fascismen o nazismen och dess vidriga hantlangare måste fortsätta om vi ska kunna leva i fred och frihet. 


Slutpixlat kommer aldrig att sluta föra denna kamp!

Raffina Wall för Slutpixlat


SvD Aftonbladet Skånskan