26 mars 2014

Sverigedemokraterna ett hot mot demokratin!INSÄNDARE.

De kallar sig Sverigedemokrater, men de är så långt ifrån ett demokratiskt parti som man kan komma.

Sverigedemokraterna är inte demokrater. De är ett rent fascistiskt parti med en fascistisk agenda.

Det räcker med att se på hur de internt sköter sina medlemsärenden/uteslutningar och den misstänksamhets kultur gentemot varandra som finns i partiet.

Flertalet före detta SD medlemmar som i vissa fall blivit uteslutna på mycket vaga grunder vittnar ju nu om vilken antidemokratisk kultur det finns inom partiet. För kritiserar du som medlem SD:s inre krets så får nästan ett respass ur partiet per omgående.

Hur demokratiskt är det? Alla fascistiska partier genom alla tider har varit toppstyrda av en liten elit som starkt värnat sina egna intressen. Och den som har vågat ifrågasätta denna elit har ju på ett eller annat sätt avlägsnats ur partiet. Intern kritik kväses därmed på ett effektivt sätt. Vad partieliten i ett parti som SD enbart önskar är att omge sig med fogliga jasägare.
  
Parallellen med hur nazisterna i Tyskland på sin tid styrde sitt parti är slående. De kom till makten genom demokratiska val enbart för att senare sopa all demokrati under mattan för att kunna få den totala kontrollen över folket för att kunna få fortsätta med sina högst antidemokratiska vidrigheter.

Och om det nu skulle vara någon som tror att Sverigedemokraternas agenda skulle vara annorlunda så är det bara att läsa vad deras sympatisörer skriver på diverse hat- och rasistsajter. För allt som oftast så kan man läsa följande uttalanden från dessa SD sympatisörer när någon ifrågasätter SD:s politiska agenda:

”Vänta bara tills vi kommer till makten, då finns det ingen plats för sådana som dig!”

”PK-maffians tid är snart över, vänta ni bara!”

”Vi kommer att avskaffa mångkulturen och dess medlöpare när vi tar makten!”

Nu uttrycker sig ju inte partieliten inom SD på detta sätt offentligt då de naturligtvis vill mörka sina intentioner. Går ju inte för sig att offentlig säga att man vill avskaffa demokratin. Något som inte nazisten Hitler heller gjorde innan han kom till makten i Tyskland.

Varför är det de fascistiska och antidemokratiska partierna som alltid högljuddast hävdar sin "demokratiska rätt"?

”Vi vill häva ur oss främlingsfientlighet och rasism! Det är vår demokratiska rätt!”

Så hel**** heller! 

Det kan aldrig vara en demokratisk rättighet att utnyttja demokratin för att föra fram en antidemokratisk agenda vars mål i slutänden är att sopa undan alla demokratiska rättigheter.

Och att SDU ordföranden Gustav Kasselstrand gapar högt och hävdar att det är en demokratisk skandal och ett hot mot demokratin att de inte av eleverna på Globala gymnasiet blev insläppta för att propagera sin antidemokratiska och rasistiska politik är enbart patetiskt.

Sverigedemokraterna är och förblir ett fascistiskt parti. Inte ens den bästa såpa i världen kan tvätta bort detta faktum. Och hur idogt än partieliten och dess pöbel i SD försöker förneka detta eller försöker gömma eller mörka sina ideologiska rötter så blir aldrig Sverigedemokraterna ett demokratiskt parti.


Förövrigt bra gjort av eleverna på Globala gymnasiet att genom en protestaktion mot SDU visa att de inte accepterar deras försök att sprida fascistisk och antidemokratisk propaganda.

Mer sådant vill vi se! Fascismen har för länge sedan förverkat sin rätt att över huvud taget finnas till, och alla försök att få liv i den igen måste bekämpas för att demokratin ska överleva.

Sven-Erik Carlsson Pensionär