8 apr. 2014

Linus Bylund SD: ”Vi markerar mot våld.” Eh… jasså!?

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson ryter ifrån mot Sverigedemokraterna vars pöbelsvans bland annat mordhotat de LO medlemmar som protesterat mot Jimmie Åkessons besök på olika arbetsplatser.

”Många LO-medlemmar känner sig kränkta av att Åkesson kommer till deras arbetsplatser. Hans åsikter krockar med det som våra medlemmar gör. På bland annat sjukhus räddar kommunalare liv varje dag, oavsett vilken bakgrund människorna de möter har.”


Enligt Thorwaldsson kommer hoten från "SD-svansen" på nätet, bland annat via hatsajten Avpixlat. Han uppmanar nu Jimmie Åkesson att säga ifrån.


”Han kan inte få gömma sig bakom att det inte är hans medlemmar som gör det här. Åkesson borde ta ansvar och jobba med frågan så att våra medlemmar slipper drabbas av detta. SD:s svans ska ge fan i att hota våra medlemmar”, säger Thorwaldsson vidare.


Linus Bylund som är stabschef hos SD-ledaren Jimmie Åkesson ifrågasätter LO-ledningens påståenden. Han menar att partiet inte kan ta ansvar för människor som hotar anonymt.

”Vi markerar mot våld och hot ofta, vi är väldigt tydliga med det. Det förekommer inte att sverigedemokrater begår någon typ av övertramp och kommer undan med det. Tvärt om så håller vårt parti, till skillnad från många andra, väldigt städat när det kommer till våldsverkare”, säger han.


Väldigt städat när det kommer till våldsverkare inom partiet!?


 

Och det säger Bylund som själv sedan tidigare är dömd för våld mot tjänsteman då efter det att han med våld försökte vrida tummen ur led på en polisman utanför en porrbutik på Hornsgatan i Stockholm.

Dessutom är ju SD ledaren Jimmie Åkessons flickvän och tillika partikamrat Louise Erixon sedan tidigare dömd för att ha misshandlat en 15-årig flicka genom att slagit flickan i huvudet och bitit henne i kinden.


”De som kastar sten på oss kommer inte sällan från andra riksdagspartier eller har kopplingar till dem, utan att vi ser några konsekvenser av det”, säger Bylund vidare.


Tror inte att Linus Bylund över huvud taget skall tala om att kasta sten. De största stenarna i det Sverigedemokratiska glashuset kastas ju just nu av honom själv. Och det där med att SD till skillnad från andra partier håller väldigt städat när det kommer till våldsverkare är ju inget annat än hyckleri på allra högsta nivå.


Trovärdigheten i Linus Bylunds uttalande faller därmed platt och han lär inte lura några andra än den redan trogna SD-pöbelsvansen. Den pöbel som står för hoten och hatet mot dem som inte gillar SD:s rasistiska politik. Den pöbel som fritt får härja på den av SD sponsrade och omhuldade hat- och rasistsajten Avpixlat. Den pöbel som Åkesson inte vågar säga ifrån emot då de utgör hela Sverigedemokraternas väljarbas. Den pöbel som visar Sverigedemokraternas verkliga ansikte.


Vad Linus Bylund egentligen borde ha sagt är: ”Vi markerar med våld och hot, vi är väldigt tydliga med det!” 

Hade stämt bättre överens med verkligheten och Bylund hade då också sluppit att hyckla. Tänk om man någon gång kunde få höra ett sanningens ord från detta så kallade parti och inte en massa lögner.

Curt Latinosson för Slutpixlat