28 juli 2014

SDU:s Gustav Kasselstrand skäms över att Livgardet deltar i Pridefestivalen?

Sverigedemokraternas ungdomsförbundsordförande, lillfascisten Gustav Kasselstrand, tycker att det är under all värdighet att ett regemente som Livgardet, deltar på Stockholm Pride. Livgardet har ju sina stolta anor och bragder. Kasselstrand skäms, säger han.


Sen undrar han också vad som hände med respekt för olikheter, tolerans mot andra människor, allas lika värde… och allt det där?En fråga Kasselstrand egentlige skulle ställa till sig själv kan man tycka. Först skäms han ju över att Livgardet deltar på Stockholm Pride för att sedan i samma andetag efterfråga respekt och tolerans för andra människors lika värde? Bristen på logiskt tänkande firar återigen triumfer så fort en Sverigedemokrat öppnar munnen.


Vi förmodar att Kasselstrand bara efterfrågar respekt för sin egen person i det här fallet, för någon respekt för de som vill delta i Stockholm Pride tycks ju Kasselstrand inte ha.


Livgardet skäms nog vid det här laget över att ha en fascist och rasist som Kasselstrand i sina led.


Kasselstrand undrar också sen vem på livgardet som fattade beslutet att de skulle delta på Stockholm Pride, och varför.Något han omgående får svar på. Det handlar om alla människors lika värde.Detta vill Kasselstrand inte förvånande som den Sverigedemokrat han är acceptera. Pride är ju ett jippo under all värdighet?I sin lilla inskränkta värld tycks Kasselstrand tro att bara för ett Livgardet bär på stolta traditioner och bragder så ska de inte delta i någon Pridefestival? För vad har det egentligen med ”alla människors lika värde” att göra?


Att sen Kasselstrand återigen eftersöker vem det är som fattat beslutet att Livgardet skall delta på Stockholm Pride har ju bara ett syfte. Han letar efter en så kallad syndabock som han sedan kan hänga ut i SD:s favoritpöbelorgan Avpixlat.


Bra av Livgardet att de deltar i Stockholm Pride och tar ställning för alla människors lika värde. Det visar att de hänger med i verkligheten till skillnad från Kasselstrand som tycks leva kvar i historiska drömmar om "fornstora" dagar då Livgardisterna stormade fram på sina hästar svingande sina sablar.

Tycker att Livgardet permanent borde kasta ut Kasselstrand. För att ha en homofob rasist i sina led är under all värdighet för ett anrikt regemente som Livgardet. 
  
Raffina Wall för Slutpixlat