1 sep. 2014

På torsdag kommer Slutpixlat att avslöja vilka som ligger bakom Exponerat.

Den Sverigedemokratvänliga hat och rasistsajten Exponerat har nu passerat den yttersta gränsen för vad som är att anses som anständigt och rimligt. Därför kommer Slutpixlat att nu på torsdag klockan 19:00 släppa de riktiga namnen på de som ligger bakom Exponerat.

Nu kanske någon tycker att Slutpixlat genom att avslöja identiteten bakom de som driver Exponerat ägnar sig åt samma slaga uthängningsverksamhet som Exponerat. Så är naturligtvis inte fallet. Slutpixlats redaktion har i samråd med jurister ansett att i detta specifika fall så är det journalistiskt försvarbart att avslöja identiteten på de individer som ligger bakom Exponerat då de genom sina uthängningar åsamkat stort psykiskt lidande för ett antal personer. Ingen människa ska behöva utsättas för Exponerats hets- och hatkampanjer oavsett vad denne person har gjort eller sagt.


Och så länge ingen avslöjar vilka individerna är bakom Exponerat så kommer dessa individer att fortsätta med sina uthängningskampanjer vars enda syfte är att hetsa sin nätpöbel till än värre hat. Dags nu då att EXPONERA dessa som bakom anonymitetens slöja fortfarande tror att de kan komma undan med hets mot folkgrupp, förtalsbrott, ärekränkning och uppvigling.

Slutpixlatredaktionen