4 okt. 2014

Lillebror nazze Lund vill inte vara sämre än storebror nazze Jacobsson.

De nyss tuttsugande och i veckan blöjfria lillebrorsnazzarna från Svenska Motståndsrörelsen (SMR) har alltid sneglat med ett avundsjukt öga på storebrorsnazzarna från Svenskarnas parti.

”Varför kan inte vi bli lika framgångsrika idiotnazister som de i Svenskarnas parti”, tycks de ha frågat sig.


Naziorganisationen SMR:s ledare, den för bankrån och dråp dömde ”store” führern Klas Lund, har uppenbarligen fått kortslutning och kommit på en briljant idé för att råda bot på detta faktum.

Vi bildar ett eget parti. Det kommer att göra oss än mer ökända än tidigare och locka till oss uteslutna SD:are och annat kreti o pleti på den extrema högerkanten. Precis sådana rättshaverister och dumskallar vi behöver.” 


Klas Lund säger på Nordfronts sajt, förlåt, Tokfronts sajt att man avser bilda en parlamentarisk gren, vid sidan av sin våldsgren då. För våldsgrenen lär man väl inte lägga ned bara för att man blir parlamentarisk.


”Att vi bildar en parlamentarisk gren innebär inte någon kursändring överhuvudtaget”, säger Lund på Tokfronts sajt.

Nä och det hade väl ingen egentligen trott heller. För våld är ju något av SMR:s signum och den enda kurs de enbart använder sig av.Sen kan man ju undra varför ens Klas Lund använder sig av just ordet parlamentarisk då SMR är just allt annat än en parlamentarisk organisation.

SMR avser ju att med våld just avskaffa parlamentarismen och därmed demokratin för att införa ett enpartistyre efter klassiskt nazistiskt stuk.


Inte utan att Klas Lund lusläst Adolf Hitlers Mein Kampf på sin kammare för att hitta en lösning på lillebrorskomplexet därmed.


Hitler använde sig ju också av parlamentarismen för att ta makten för att omgående avskaffa den samma.


”Partiet kommer att vara radikalt, rättframt och skilja sig distinkt från övriga partier, både vad gäller budskap och organisation”, säger Lund vidare på Tokfronts sajt.Distinkta naziinspirerade partier har väl alltid skilt sig från övriga partier. Räcker ju med att titta på SD.


”Om vi i nuläget inte hade bildat en parlamentarisk gren hade det för oss i praktiken varit detsamma som att mer eller mindre ge upp, acceptera framtida marginalisering och låta andra åsiktsriktningar och en annan politik dominera. Vi är helt enkelt förpliktigade att bruka de medel som står tillhanda och inse att det nu handlar om att vinna eller försvinna.”


Ja så avslutar lillebror nazze sin artikel på Tokfronts sajt.


Oavsett om SMR bildar ett parti eller ej, så är de fortfarande en marginaliserad grupp och kommer så att förbli. Så nazisten Lund och hans ambitioner på att SMR ska bli ett politiskt parti att räkna med är lika utopiskt som att påstå att Stefan Jacobsson från SvP är Moder Teresa.


Lillebror nazze Lund lär alltid vara och förbli just lillebror nazze till storebror nazze Jacobsson.


Klas Lund hoppas på att få ihop 1500 namnunderskrifter för att kunna registrera SMR som parti hos valmyndigheten. SMR avser också att i samband med namninsamlingen offentliggöra partiets namn och dess partiprogram.


Därför inbjuder nu Slutpixlat samtliga våra läsare att ”hjälpa” dessa nazister med ett lämpligt namn som på ett adekvat sätt beskriver detta eventuellt nya parti. Komihåg att de ju måste ha 1500 namnunderskrifter för att kunna registrera sig hos valmyndigheten. Lite svårt för en organisation som enbart består av maximalt ett hundratal nazistiska våldsverkare.


Man får ju i sammanhanget inte heller glömma av att de namnlistor som krävs av valmyndigheten för att erhålla en partibeteckning är när den väl lämnats in, offentlig handling, där namn, personnummer och vilken kommun de är folkbokförda i måste uppges.


Om nu Klas Lund och hans SMR lämnar in en lista med 1500 namnunderskrifter så ska det bli intressant att se vilka individer som tycker att vi i Sverige borde ha ett våldsparti baserat på en nazistisk ideologi där dyrkan och hyllandet av Adolf Hitler och hans vidriga nazikollegor är vardagsmat.

 
Slutpixlats förslag till namn är: ”Svenska Dårhuspartiet (SD)”.  Nej vänta lite det var ju redan upptaget. Attan också!


Som sagt kära läsare, kom gärna med förslag.


Ska förövrigt bli intressant att se hur nazisterna partiprogram är utformat. Får vi gissa på att det blir en blåkopia på det Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiets program.


Ralph Usterman för Slutpixlat