3 okt. 2014

Nazisajten Realisten går i graven.

Den av det nazistiska partiet Svenskarnas parti ägda tidningen Realisten med tillhörande sajt, som av Statens medieråd 2013 klassades som öppet våldsbejakande, läggs nu ned. Enligt vad SvP själva uppger så är det bland annat på grund av att dess chefredaktör, den för fyra gånger dömde för hets mot folkgrupp, Björn Björkqvist nu valt att lämna sitt uppdrag. SvP hävdar också som orsak att det är svårt att finna villiga personer som vill ställa upp som medarbetare till tidningen.

Sanningen till att tidningen läggs ned är dock en helt annan.


SvP brände av så mycket pengar i valrörelsen, som visade sig bli ett rent fiasko, att man nu helt enkelt inte har råd att fortsätta driften av tidningen.

Eller rättare sagt, det var SvP:s partitopp som brände av med det mesta av pengarna i valrörelsen på extravaganta utsvävningar. De pengar som folk bland annat donerat till SvP:s valfond hamnade uppenbarligen i partitoppens egna fickor enligt vad Slutpixlats källor anger.


Inte ett förvånande beteende med tanke på hur andra nazistiska partier och organisationers partitoppar genom tiderna tidigare agerat när det kommer till just bidrag och donationer som egentligen var avsedda att komma hela partiet till godo men av ren girighet hamnade i toppens egna fickor.

  
 

Och om ni nu tror att vi tack vare att de lägger ned Realisten blir av med nazipropaganda från SvP, så tyvärr, för SvP avser nu att damma av sin gamla nazitidning Framåt som legat på is på grund av valrörelsen. Har uppenbarligen varit svårt för lilla SvP att driva två av nazipropaganda fyllda hat- och rasistsajter under valrörelsen.

Tidningen Framåt beskriver sig själva som ett organ för ”renodlad och destillerad folkkärlek och nationalism.”


Sanningen är att tidningen inte är något annat än ett rent nazistiskt propagandaorgan där bland annat hets mot folkgrupp frekvent tillämpas och där nazipöbeln får sina våta våldsbejakande drömmar tillfredställda.


Tidningen Framåt borde snarare kallas för Bakåt då den politik nazisterna i SvP förespråkar aldrig har eller kommer att ha någon framtid för sig.


Och devisen ”I fädrens spår för framtida segrar” som Framåt använder sig av borde istället vara ”I fascismens spår för framtida idioti”. 


Raffina Wall förSlutpixlat