26 dec. 2014

De är ansvariga för brandbombsattentat mot moskén i Eskilstuna!

Gårdagens brandbombsattentat mot en moské i Eskilstuna är egentligen resultatet av flera års hets mot muslimerna och deras religion islam från diverse islamofoba personer och partier med en klar islamofob och rasistisk agenda.

Det är egentligen de som bär det yttersta ansvaret för bland annat gårdagens brandbombsattentat och andra tidigare attentat mot moskéer och samlingslokaler för muslimer.


Det är de som genom sitt eviga hat och hetsande mot muslimer nu initierat och därmed triggat att en eller flera tokdårar nu till och med är beredda att mörda andra människor enbart för att de ogillar dem och deras religion. Något som egentligen enligt lagen är det samma som uppmaning/övertalning, med andra ord, anstiftan till brott.


Så är ni nöjda nu Ingrid Carlqvist, Dispatch International, Mats Dagerlind, Avpixlat, Exponerat, Thoralf Alfsson, Kent Ekeroth, Björn Söder och andra Sverigedemokratiska politiker med vad ni genom ert hat och hetsande dagligdags mot muslimer nu åstadkommit?Curt Latinosson för Slutpixlat