27 dec. 2014

Gnällakuten just nu överbelamrad av Sverigedemokrater!

Idag meddelade ju som bekant statsminister Stefan Löfven efter att ha förhandlat med Allianspartierna att det inte blir något extraval 2015.

Och därmed så gick ridån ned rätt framför nyllet på Sverigedemokraterna, föreställningen inställd helt enkelt, som inte helt oväntat som det rasistparti de är stort laddat upp för ett extraval under sloganen ”massinvandring eller inte”.Och som ett brev på posten så gick naturligtvis SD-politikerna igång på alla cylindrar, tog på sig offerkoftorna, och drog därefter den ena konspiratoriska teorin efter den andra.


Vi kan väl säga att gnällakuten får fullt upp de närmaste dagarna. Och alla patienterna är SD:are.


Den numer lokalpatriotiske SD-politikern i Kalmar, Thoralf Alfsson, hävdade bland annat på sin blogg att det var SD:s opinionssiffror som satte stopp för extravalet och att vi därmed nu har sju socialistiska partier i riksdagen.


Alfsson hävdar också att SD avser att lämna in en misstroendeförklaring mot statsminister Löfven.


Och helt plötsligt så fick frasen ”saliga äro de enfaldiga” en klarare innebörd.


Den för utbrände Jimmie Åkessons ersättare Mattias Karlsson hävdar att de inte har något förtroende för Stefan Löfven längre då han ständigt bryter sina löften till det svenska folket.


Och det ska komma från ett parti som svek sina egna vallöften till pensionärer och arbetare då de själva röstade på Alliansens budget i budgetomröstningen.


SDU:s Gustav Kasselstrand hävdar inte förvånande att vi har en korrupt regim. Enligt Kasselstrand så är alla regeringskonstellationer där inte SD får vara med och bestämma korrupta.Och SD:s riksdagsman Sven-Olof Sällström anser att detta är ett historiskt misstag. Sällström anser att väljarna ville avsätta en inkompetent pajasregering.Poängtera att Sällström då talar om 13 procent SD-väljare och inget annat.


Sveriges drottning av islamofobi, Ingrid Carlqvist tycker att överenskommelsen är ett farväl till demokratin och politiken i Sverige.Uppenbart är att Carlqvist har lite svårt för det här med vad demokrati innebär. Speciellt den demokrati där två parter i god demokratisk anda förhandlar om att se till Sveriges bästa.


Och det är just det här med att följa de demokratiska spelreglerna i politiken som Sverigedemokraterna har så svårt för.


För går man ut, som SD gjort som det 13 procents parti man är, och säger att får inte vi som vi vill så kommer vi att rösta mot varje förslag som läggs oavsett hur en regeringskonstellation ser ut, så visar detta på att man enbart missaktar de demokratiska spelreglerna och vill få andra att dansa efter sin pipa.


SD:s primära mål är enbart att ställa till med politiskt kaos. Så har fascistpartier agerat i alla tider.


Och när man ser det i det sammanhanget så var det skönt att vi slapp ett extraval.


Något som uppenbarligen SD sett fram emot och laddat upp inför. Men nu alltså helt i onödan.

Så ni Sverigedemokrater som nu på något vis känner att hybrisen nu börjar avta och att abstinensen sätter in, kan ju alltid uppsöka gnällakuten/Avpixlat för att få hjälp med edra problem. De är vad Slutpixlat erfar experter på just gnäll med inriktning på hat och rasism. Speciellt från SD-fanatiker. 


Raffina Wall för Slutpixlat