5 jan. 2015

Dyster Sverigedemokrat: "87 procent svenskar vet inte sitt eget bästa!"

Den alltid så pratglade/svamlande Sverigedemokraten i Kalmar, Thoralf Alfsson har uppenbarligen drabbats av någon typ av posttraumatiskt stressyndrom på grund av det uteblivna extravalet.

Alfsson säger nu i en artikel på sin blogg att han känner sig synnerligen dyster till mods på flera punkter.


Men framförallt så är det 7-klövern och dess medlöpare som Alfsson kallar dem som gör honom dyster.

 
"Idag känner jag mig riktigt dyster! Utvecklingen är inte uppmuntrande och 7-klöverns politiker och dess medlöpare tycks inte se den negativa utvecklingen. Jo, om några invandrare utsätts för något så rycker de ut med pukor och trumpeter ackompanjerade av hela den politiskt korrekta mediekåren."


Alfsson blir allt dystrare ju längre in i sin artikel han kommer. Förutom det att 7-klövern och  mediekåren ständigt tycks göra Alfsson dystrare så finns det en sak som nog gör Alfsson mer dyster än allt annat. Islamofoben Alsson bör vi då tillägga.


Och det är att hela 87 procent av svenskarna inte enligt Alfsson någonsin tycks kunna vakna och inse sitt eget bästa.


"Jag undrar om 87 procent av befolkningen någonsin kommer vakna. Vad krävs för att de skall öppna ögonen. Måste någon i familjen drabbas? Hur kan man försvara ”fredens” religion dag efter dag, samtidigt som vi matas med det ena terrordådet efter det andra. Hur många måste dö per dag för att 87 procent av befolkning skall vakna? Ett hundra, ett tusen eller tio tusen per dag."


Märkligt att inte dystre Alfsson och hans 13 procent övriga främlingsfientliga, rasistiska och islamofoba kamrater i fascistiska SD någon gång kan fatta att 87 procent faktiskt har ögonen öppna och inte köper SD hatet och dess notoriskt retoriska lögner.


Indoktrineringen och självsuggestionens makt är stor när det kommer till 13 procent av Sveriges befolkning tyvärr. 

Det om något, är verkligen dystert.

Curt Latinosson för Slutpixlat