11 jan. 2015

Grinig SD:are polisanmäler alla som länkar artikel på Slutpixlat.

Den notoriskt verbalt grinige Sverigedemokraten i Kalmar, Thoralf Alfsson, är nu återigen på krigsstigen i en artikel på sin blogg.

Alfsson tror inte att Expo, IRM, Slutpixlat, Expressen och Researchgruppen kommer att förändra sitt arbetssätt eller uppfattning mot SD efter terrordåden i Paris.

"Att dessa organisationer skulle förändra vare sig sitt arbetssätt eller uppfattningar efter terrordådet i Paris är väl knappast troligt. Nej, deras fobi mot Sverigedemokraterna kvarstår och deras hat mot Sverigedemokrater kommer sannolikt öka för varje terrordåd som inträffar."


Tror Alfsson nu i sina vildaste fantasier att man nu helt plötsligt skulle hålla med SD i dess hat och hetsjakt på muslimer och deras religion islam enbart för att enskilda terrorister med islamistiskt förvridna förtecken har genomfört ett vidrigt våldsdåd?


Ett våldsdåd som man nu idag manifesterar emot på flera platser i Frankrike där huvudtemat är mot våldet och för ett enat Frankrike utan rasism och religiösa motsättningar. Nog inte riktigt vad islamofoben Alfsson hoppats på. Han hade förmodligen hellre sett enbart en manifestation mot muslimer och deras religion. Nu visade sig dock det franska folket vara mer intelligentare än vad Alfsson trott. 

Och förutom att Alfsson totalsågar Expo, IRM, Expressen och Researchgruppen och kallar dem islams vakthundar enbart för att de bland annat granskar och avslöjar just vad fascistiska högerextremistisk grupper och dess företrädare, som bland annat SD sysslar med, så tänker nu Alfsson polisanmäla en artikel från Slutpixlat där vi enbart påpekar det faktum att Sverigedemokraters och andra islamofobers ständiga hetsande mot muslimer och deras religionen islam kan trigga vissa individer till att begå hatbrott mot dessa.


Inte nog med detta,  Alfsson tänker även polisanmäla alla som länkat Slutpixlats artikel vidare. Han har dokumenterat allt säger han.


"Jag har dokumenterat detta blogginlägg och FB-inlägg och polisanmäler det också. Jag har även dokumenterat alla personer som gillat inlägget (128 personer) och vilka som delat inlägget. Jag kommer även polisanmäla alla 36 som delat inlägget på sina egna FB-sidor."


Inte första gången som någon SD:are eller just Thoralf Alfsson hotar med att polisanmäla Slutpixlat och dess skribenter eller de som länkar Slutpixlats artiklar.


Dock så har detta alltid slutat i just hot och inget annat då de anmälningar som de facto lämnats till polisen tämligen snabbt avskrivits då anmälningarna naturligtvis visade sig vara ohållbara att driva vidare.

Alfsson kommer också med diverse konspirationsteorier i sin artikel och påstår att det är Slutpixlat och IRM som driver hatet mot SD och att i princip övriga medier och dess företrädare backar upp Slutpixlat och IRM.


"Enligt min mening är det sidor som IRM och Slutpixlat som driver fram hatet mot SD. Men det mest beklämmande är att svensk media med Peter Wolodarski, Jan Helin och Tomas Mattsson låter dem göra det utan att lyfta ett finger. Eller kan det vara så att Researchgruppen ingår i Slutpixlats "redaktion"?


De backar snarare upp dessa sajter genom att anställa deras skribenter på sina egna redaktioner. Jag mår riktigt illa över det hat som sprids av Slutpixlat och IRM."


Alfsson får gärna må riktigt illa om han vill och in absurdum spekulera hur han vill, men något hat som Alfsson vill göra gällande att Slutpixlat och andra skulle ha mot SD och dess företrädare är naturligtvis rent nonsens. 


Vad Slutpixlat och andra antirasistiska organisationer, eller övriga medier sysslar med är inte hat, utan istället att på olika vis framföra fakta om, och avslöja vad Sverigedemokraterna egentligen är för ett slags parti och vad dess företrädare har för sig. 


Något som Alfsson och hans partikamrater i SD naturligtvis har svårt med. För företräder man ett parti som i grunden är ett fascistiskt parti med en utpräglad rasistisk framtoning så får man finna sig att bli mer granskad än normalt. För ingen människa med sunt förnuft vill att 1930-talets hjärnspöken och dess vidriga ideologier åter gör entré.


Raffina Wall för Slutpixlat.