2 feb. 2014

Kuppmakaren och lögnaren William Hahne. Försvarets stolthet. Eller?

Ja så var SDU:s William Hahne i farten igen. Killen som kallade en palestinsk bartender för jävla utlänning och kastade ett ölglas på denne, och tyckte att det var för jävligt att programledaren för melodifestivalen, Nour El Refais orakade armhålor syntes på bästa sändningstid.

Nu sist så försökte William Hahne och SDU att genom en kupp ta kontrollen över Föreningen Nordens ungdomsförbund.


 "Vi har alltså en mycket god möjlighet att helt enkelt kuppa hela föreningen, ta kontroll över hundratusentals kronor, heltidsanställningar, lokaler och dylikt", skriver Hahne i ett Facebookinlägg.


Dock blev kuppförsöket ett totalt fiasko då uppslutningen vid FNUF:s möte idag fick en mycket stor uppslutning av människor som verkligen står för demokrati i det här landet. Och av några SDU:are syntes naturligtvis inte röken av då de förmodligen snabbt beslutade sig för att krypa tillbaks under den sten de kom ifrån.


Så var det återigen det där med SD och SDU:s begär efter pengar och makt igen. Något som gör att de inte drar sig för att genomföra vilka vidrigheter som helst.
Nu så gör dock William Hahne någon form av väldigt krystad kommentar på sin Facebooksida om hela kuppförsöket.


Först så gick han ju faktiskt ut på Facebook och sade att de skulle kuppa FNUF för att ta kontroll över hundratusentals kronor. Sedan så försöker han rättfärdiga hela sitt första uttalande med att hans intresse för FNU enbart bestod i att han ville väcka liv i organisationen. Absolut inte att de var intresserade av pengarna? Det var media som vridit till det hela?


”Förra året blev jag medlem i FNUF och ville aktivera mig för att hjälpa till att blåsa liv i organisationen, som inte är mycket mer än en papperskonstruktion. Jag blev invald i styrelsen för FNUF Stockholm men blev på grund av mitt engagemang i SDU hotad av uteslutning om jag inte avsade mig platsen.

Om vi som verkligen bryr oss om Norden, nordisk kultur och nordiskt samarbete hade styrt FNUF hade vi kunnat lyfta dessa frågor och göra något riktigt bra av organisationen och återgå till att bedriva verksamhet i linje med organisationens ursprungliga syfte.

Tyvärr sattes det igång ett medialt drev mot oss där det framstått som att vi enbart velat ta över organisationen av ekonomiska skäl - det stämmer alltså inte.
SDU älskar Norden och det är vår uppriktiga vilja att lyfta nordisk kultur, identitet och historia!”


Hörrudu Hahne!


För det första så har du totalt missuppfattat vad Föreningen Nordens ungdomsförbund sysslar med. Det är en politiskt obunden organisation som definitivt inte vill dansa efter några ungfascisters pipa. Och sen ljuger ju Hahne så det står härliga till. Först säger han att syftet med kuppförsöket är att komma över pengarna, så snacket som kommer sen att han och SDU vill värna och bry sig om den nordiska ungdomen är naturligtvis ren lögn och inget annat. SDU älskar inte norden, de älskar enbart sig själva och sin fascistiska ideologi. Något vi kan vara förutan i en modern demokrati.


Och vi tror knappast att försvaret är särskilt imponerade av ”fallskärmsjägare” William Hahnes politiska eskapader. För är det individer som honom som ska försvara vårt land så kan vi gott vara honom förutan. För vem vet vem eller vilka han egentligen kommer att rikta sitt vapen mot om SD och SDU skulle få makten i det här landet. Förvaret borde sparka ut William Hahne då han inte är en värdig representant för det svenska försvaret då hans politiska eskapader som främlingsfientlig och rasistisk politiker enbart innebär dålig publicitet för den svenska försvarsmakten. Degradera honom till malaj omgående! Grötrock och foliehattshjälm vore mer passande.


Raffina Wall för Slutpixlat 

Expressen Expressen Aftonbladet