27 dec. 2014

SD 2015 INSTÄLLT PÅ GRUND AV DEMOKRATI!

Sagt av Mattias Karlsson SD angående överenskommelsen mellan regeringspartierna och Alliansen:

”Dagens överenskommelse betyder i praktiken att Sverigedemokraterna befinner sig i ensam opposition mot en styrande sexklöver.


Vi kommer att ta vår nya roll på största allvar och intensifiera vårt opinionsbildande arbete. Redan till våren kommer vi att starta en omfattande politisk kampanj för att få våra kärnfrågor högre upp på den politiska dagordningen.”


Kärnfrågor? Jösses de använder sig av pluralis. Imponerande från det enfrågeparti som SD egentligen är. Har de verkligen hittat en till politisk fråga förutom invandringsfrågan? Knappast!


Nåja, då vet vi ju nu att SD i pluralis ämnar intensifiera sin politiska kampanj mot invandrarna och flyktingarna.


Vilket egentligen innebär att SD kommer med än mer lögner och förtal mot och om invandrare och flyktingar och på detta vis kommer att sprida än mer hat mot dessa grupper än de tidigare gjort.


Sverigedemokraternas politiska dagordning kan vi vara förutan. Även den i pluralis form. För var inte den i singularisform vidrig sen innan så undrar man hur den i pluralisform kommer att se ut.


Skönt att de demokratiska spelreglerna fick råda och att en överenskommelse gjordes mellan regeringspartierna och Alliansen.


Så SD, sluta och gnäll nu, och finn er i situationen. För det är faktiskt så att ert event SD 2015 blev inställt på grund av att demokratin fick råda.Curt Latinosson för Slutpixlat